mynewspapers.net

Hur du använder pärlstav styrelsen i franska inredning och Design

Hur du använder pärlstav styrelsen i franska inredning och Design


Pärlstav styrelse, ofta kallas beadboard, kompletterar ett antal inredning teman, inklusive franska land. Vitmålade, ger beadboard valfritt antal rum--från köket och sovrummet--en fräsch, avslappnad look. Det kan användas i en mängd olika sätt: som träpanel, kabinett trim och även som en tak behandling.

Instruktioner

• Använd beadboard som wainscot paneler. Panel-den nedre halvan av väggarna i ett rum och trimma med en stol järnväg. Måla beadboard och trim vit eller gulvit. Måla övre halvan av väggarna, eller täcka dem i en franska tapet.

• ÖRORD ditt kök eller badrum skåp med beadboard att ge utrymmet ett casual fransk land utseende. Måla beadboard vit, naturvit eller en mjuk pastell. Lägg till rustika smidesjärn hårdvara skåp.

• Skapa bildramar eller en spegel ram med beadboard. Limma not och spont beadboard till en bildram eller runt en spegel. Måla det vitt eller en pastell. För att accentuera utseende, Välj en målning av en fransk landsbygd.

• Tillämpa beadboard på taket för rustik franska land överklagande. Välj mindre områden badrum när du använder beadboard i taket. Alltid måla beadboard på taket vitt att utöka storleken på rummet. Lägg till krona gjutning för att avsluta kanterna. För det här programmet kan du använda syntetiska beadboard för att förhindra mögel.