mynewspapers.net

Hur du använder paint sprutor hemmaPaint sprutor är arbetshästar för stora och tunga målning jobb. De kan spridas färger och fläckar mycket snabbare än någon annan typ av målarverktyg. Sprutor är också överlägsen för tillämpa färgen på svårt att täcka ytor, såsom fönster fönsterluckor. De lämnar en jämn yta som är fri från varje penselavtryck. Paint sprutor är tillgängliga i luften sprutor eller airless sprutor. Den airless sprutor har en pump som driver färgen genom ett uppmätt tips.

Instruktioner

• Förbereda det område som du målar. Se till att någon lös eller flagnande färg är rensade bort från ytan. Slipa alla ojämna ytor eller kanter av flagnande färg slät. Tvätta ytan som du kommer att måla för att färgen klibbar. Täcka något du inte vill målade som ligger nära det område som du kommer att måla för att hålla översprutning av dessa ytor.

• Vrid kontrollvredet flöde maximalt flöde inställningen. Denna knopp finns vanligtvis på baksidan av spruta handtaget. Öva sprutning av syftar sprutan på en bit skrot trä eller papp. Dra avtryckaren på sprutan till materiella sprayer från paint pistolen. Vrid vredet flöde för att minska flödet tills du har en spray mönster som täcker området jämnt i materialet. Om materialet är klungade nära centrum av provstycket, är mer justering nödvändig. Om du inte kan justera sprutan för att ge rätt flödet, kan materialet behöva förtunnas.

• Syftet med färg sprutan mot ytan som du vill måla. Trycka på avtryckaren och håll armen rör sig med konstant hastighet som du håller sprutan en lika avstånd från ytan hela tiden. Släpp avtryckaren i slutet av svep av armen. Håll sprutan på en 90-graders vinkel till ytan hela tiden. Flytta hela armen att göra detta; inte bara flex din handled.

• Rengör målare noggrant när du är klar med målningen. Skruva loss måla spetsen och ta bort spridaranordningen ventilen inuti. Med latexfärg kan du rengöra med vatten. Använd rätt lösningsmedlet färgtillverkaren rekommenderar att rengöra olja baserat material. Skölj spetsen grundligt, gnugga det med fingret för att arbeta någon våt färg från ytan. Skölj alla måla från baksidan av spets. Ta bort färg koppen och häll resterande material i burken. Rengöra insidan av koppen som pickup röret, med en liten borste. Ta bort röret från målare och rengör insidan av bostäder och pump hålet med pensel. Demontera pumpen från motorhuset och rengör lacken från pumpen helt.

• Smörj inre delar av färg pumpen med en lätt olja. Placera några droppar i paint pickup porten och verksamma målare med avtryckaren. Detta kommer att hålla färg sprutan redo att fungera när det behövs. Se till att någon färg kvar på utsidan av målare är rengjord.