mynewspapers.net

Hur du använder Oakley TearoffsOakley tillverkar glasögon och tillbehör för visor-fri hjälmar i Motorcykeltävlingar branschen. Företaget utvecklade tearoffs snabbkoppling och hög specifikation goggle sköldar i smuts cykel racing. Oakley tearoffs är lämpliga för komplett utbud av MX glasögon och finns i olika storlekar beroende på modelltypen. Tearoffs använda optisk-grade Mylar för att ge skarpa visuell skärpa och en del har en laminat beläggning för att påskynda smuts avlägsnande medan ridning. Oakley tearoffs är enkla att använda och installera på bara några minuter.

Instruktioner

• Rengör glasögon med vatten och mild tvål för att rensa bort all lera stänk. Använda fingrarna att försiktigt tvätta bort smuts och undvika repor linserna.

• Torka glasögon med Oakley väskan som kom med glasögon. Materialet i påsen är lämplig för torkning glasögon och tillverkaren rekommenderar dess användning. Använd inte någon slipande trasa eller papper produkt torka glasögon eftersom det skadar beläggningen på glasögon.

• Placera din MX goggles på ett bord med främre vänd mot dig. Öppna påsen med tearoffs och fatta ett beslut på hur många du vill installera, baserat på villkora av grusväg och längd av tid racing. Oakley rekommenderar högst sex tearoffs i en stack.

• Justera tearoffs tillsammans så att hålet på varje sida i linje med som under, och alla taggar är på höger sida som du ser på dem. Tråd i hålen på tearoff pinnarna ligger på vardera sidan av skyddsglasögon öga linserna. Med medelhögt tryck tearoffs på glasögon tills de står fast.

• Vik taggarna tillbaka i 45 graders vinkel så att det är lätt att riva av bara en i taget när man rider. Ta bort en tearoff genom att greppa tag med handen och dra över de goggle synfält.