mynewspapers.net

Hur du använder Netflix utomlands

Hur du använder Netflix utomlands


Netflix är ett USA baserat företag som erbjuder on demand video streaming eller filmer och TV-shower. Netflix strömmande innehåll är endast tillgänglig för Netflix kunder använder datorer som fysiskt finns i USA. Om du är tillfälligt utomlands, är det möjligt att komma åt Netflix streaming innehåll genom att använda en proxytjänst. En proxytjänst kan du ansluta till Internet via en server på en annan plats. Genom att ansluta till en proxyserver i USA, kan du komma åt Netflix streaming innehåll från utlandet.

Instruktioner

• Ladda ned och installera en proxy server-programmet på din dator. Exempel på proxy tjänst tillämpningar är Hide My Ass, Proxy nyckel och Hotspot Skydda (se resurser). Klicka på knappen "Hämta" eller "Installera" och följ anvisningarna för att skapa ett konto och installera programmet proxy tjänst på datorn.

• Öppna proxy tjänst-programmet på datorn och logga in på ditt konto med kontoinformationen som du skapade när du hämtat och installerat programmet.

• Välj en plats på servern i USA. Många proxy service program erbjuder servrar på flera platser runt om i världen. Använd en plats i USA för att använda Netflix streaming innehåll utomlands.

• Klicka på "Internet Explorer" ikonen i Aktivitetsfältet. Logga in på din Netflix konto.

• Klicka på instant play-film eller TV-show du vill titta på och klicka på knappen "Spela" för att visa strömmande video online från din dator utomlands.