mynewspapers.net

Hur du använder Netflix rättegång koder

Hur du använder Netflix rättegång koder


Netflix reklamkoder kan ges som present eller delas ut för att locka nya användare att testa tjänsten. För att lösa in din kampanjkod, kommer att du behöva besöka webbplatsen Netflix och ange din kampanjkod på sidan "Gåvor". PR-koder distribueras vanligtvis antingen på ett vykort som du får med posten eller via e-post. De kan du några belopp av fri tid att testa Netflix tjänsten.

Instruktioner

• Gå till Netflix Startsida i din webbläsare val.

• Bläddra ner till botten av sidan. Klicka på länken som säger "gåvor: Köp / lösa in." Denna länk är den första på den andra raden nedan huvudinnehållet på webbplatsen.

• Ange din kampanjkod exakt hur det verkar antingen i din e-post eller på presentkort som du fått. När du har angett koden, klicka på "Lös in."

• Fyll i dina kontouppgifter att börja din Netflix provmedlemskap. Du kommer att behöva ange ett kreditkort, som kommer att faktureras i slutet av din PR-tjänster. Du kan alltid säga upp tjänsten före din först fakturering att undvika att debiteras.

• Logga in på ditt Netflix konto med din e-postadress och det lösenord som du valde när du ställer in ditt konto till ström video till datorn direkt. Du kan skapa Netflix ström till din TV via en av de godkända enheterna, som PS3, Xbox 360 och Wii.