mynewspapers.net

Hur du använder Mattram för att behandla migrän

Hur du använder Mattram för att behandla migrän


Migrän är en svår, återkommande huvudvärk som kännetecknas vanligtvis av intensiv bultande smärta och kan åtföljas av många andra symtom. Det finns flera typer av migrän. Behandling av migrän fokuserar oftast på kontroll av symtom, undvika triggers och använda förebyggande läkemedel. Behandling, men är ofta inte helt lyckad och många migrän drabbade kampen livslångt strider med svår huvudvärk. Alternativa behandlingar, såsom naturläkemedel Mattram, används av många migrän drabbade söker förebyggande åtgärder.

Instruktioner

• Kontrollera dina symtom att avgöra om du verkligen lider av migrän eller om din huvudvärk orsakas av en annan faktor som kräver olika behandling. Typiska symtom på en migrän är intensiv bultande smärta som blir värre med aktivitet, illamående, ljuskänslighet, känslighet för ljud och kalla händer och fötter. Migrän börja brukar på en plats och sedan spridit sig till andra regioner och förvärras med tiden.

• Se en läkare för att få korrekt diagnos. Diagnos kräver oftast en detaljerad anamnes och fysisk undersökning. Magnetisk resonanstomografi (MRT) och datortomografi (CT) skanning kan också användas för att utesluta andra tillstånd.

• Utveckla en behandlingsplan med din läkare. Din behandlingsprogram kan bestå av antingen misslyckade behandling (behandling vid uppkomsten av migrän), profylaktisk behandling (förebyggande behandling) eller en kombination av båda. Läkare använder en mängd olika receptbelagda läkemedel för att behandla migrän.

• Arbete med din läkare för att hitta rätt behandling för din migrän. Det tar ofta några försök och misstag att hitta rätt kombination av mediciner för att behandla eller förebygga din huvudvärk.

• Prata med din läkare om hur du använder Mattram för att behandla din migrän om du misslyckas med traditionell medicinsk intervention. Feverfew har använts i åratal för att förhindra huvudvärk i frekvent migrän drabbade.

• Bestäm vilken beredning av Mattram du föredrar att använda. Mattram finns i färska eller torkade blad form, kapslar, tabletter och flytande extrakt. Det finns inga bevis att en form av Mattram är bättre än en annan för att behandla migrän.

• Använda Mattram varje dag för att förebygga migrän. Vuxna kan ta en vanlig dosering av Mattram upp till fyra gånger om dagen.