mynewspapers.net

Hur du använder lös afrikanska papper pärlor

Hur du använder lös afrikanska papper pärlor


Afrikanska papper pärlor är ofta gjorda av infödda stammar i Afrika och är ljusa och färgglada. Många människor samlar dem över tiden. Om du har en samling, eller även om du har några pärlor, är här några idéer för hur du använder dem och visa dem. Flera användningsområden inkluderar att hålla pärlorna lös, limning eller sy dem på projekt, eller sätta dem tillsammans för att göra olika objekt som smycken eller dekorativa gardiner.

Instruktioner

Användningsområden för lösa pärlor

• Använd lös afrikanska papper pärlor att fylla en skål som dekoration. Skålen kan vara dekorativa och en matchande eller gratis färg, eller det kan vara klart glas eller plast för att bättre Visa färgerna av pärlor.

• Limma lös afrikanska papper pärlorna på något att förbättra sitt överklagande. Försök beskriver en spegel med pärlor, kring en bildram med pärlor eller omringa en krukväxt krukväxt med pärlor.

• Virka löst afrikanska papper pärlor i ett projekt. Sträng pärlorna på garnet innan du startar projektet, sedan dra dem i designen som du virka. Projekt som skulle se bra med pärlor inkluderar tröjor, sjalar eller afghaner.

• Sy lös afrikanska papper pärlorna på kläder, örngott eller säng kjolar. Du kan också använda pärlorna för att sy på kanten av en duk eller löpare.

Användningsområden för uppträdda pärlor

• Sträng lös afrikanska papper pärlor att göra en pärlstav gardin för en dörröppning. När strängarna pärlor, Använd tjock sträng och knop mellan varje pärla. Om du vill, kan du komplettera gardinen med andra typer av pärlor, också.

• String lös afrikanska papper pärlor för att göra en dekorativ krans för runt huset eller julgranen. Du kan också sträng krans över den översta sträng av gardiner, om färgerna är kostnadsfria.

• String lös afrikanska pärlor för att göra fransar. Frans kan användas på en säng kjol, kläder, gardiner och dukar. Besluta om längden du vill ha den marginella vara, oftast bara en eller två pärlor. Sedan besluta om den bredd som marginella kommer att utöka och planera därefter. Kom ihåg att göra knutar mellan pärlorna.

• Göra smycken med lös afrikanska papper pärlor. Du kan göra ett klockarmband av strängarna pärlor tillsammans, eller du kan göra ett halsband med matchande örhängen om du har nog pärlor. Se också ett bälte med pärlor i en enkel eller dubbel rad lägga till en trä dekorativ spänne att matcha.