mynewspapers.net

Hur du använder kakaopulver i stället för några mjöl

Hur du använder kakaopulver i stället för några mjöl


Den primära frågan i ersätta mellan två torra ingredienser i bakverk är "mjukhet" eller finhalt som materialet är marken. Kakaopulver är allmänt om som fint marken som vetemjöl, så ersätter direkt i recept som kräver att fint mjöl. Att lägga till bara lite kakao i ett recept ska inte kräva andra förändringar, men mer kakao behöver mer socker. Om du försöker ersätta så mycket som hälften av mjölet med kakao, måste du lägga till socker, också, och får ändra den fukt och strukturen på din produkt.

Instruktioner

• Ersättning 1/4 kopp (lika med 4 msk) kakao för 2 msk allmänna ändamål mjöl i ett recept på kakor eller något som mutter bröd. Om inte du sålla mjöl, rör ner kakaon i fuktig ingredienserna, särskilt om receptet börjar med utarmning smör och socker tillsammans.

• Slå en ängel mat kaka Chocolaty genom att ersätta en fjärdedel av vetemjöl med samma mått av kakaopulver och sålla två tillsammans enligt anvisningarna i receptet före falsning dem i uppvispat ägg vita smeten. "Aldrig misslyckas ängel kaka" i 1930 ursprungliga "My bättre bostäder och trädgårdar Cook Book" samtal för 1 kopp vetemjöl, siktat mätt och sedan siktas fyra gånger mer. Variant 1 kräver 3/4 dl vetemjöl och 1/4 dl kakao.

• Använda lika åtgärder av kakao och mjöl i en sockerkaka att fylla med något geggig i Rulltårta mode eller en bunt med tunnare lager. Ett recept som publicerats av Wilbur choklad företaget i Lititz, Pennsylvania, i början av 1900-talet samtal för att lösa upp kakao och socker i vatten, lägga slagen äggulorna, och sedan sålla i mjölet med bakpulver och salt innan vikning i vispade äggvitorna.

• Blanda kakao och mjöl till din smak, eller använda kakao ensam, att damma smord lager-kakan kokkärl för att baka en choklad smör tårta. Blanda kakaon med mjöl kallas för att förhindra cookie deg från att klibba till bakverk styrelse och kavel.