mynewspapers.net

Hur du använder gymnasielärare att lägga till texturer för att gips väggar

Hur du använder gymnasielärare att lägga till texturer för att gips väggar


Lägga till textur för att gips väggar för vissa toskanska eller Southwestern charm. Texturerat väggar lägga till ytterligare djup och intresse i väggen ytbehandlar. Du kan lägga till textur för att gips väggar som tak. När du textur, du kan måla det någon färg med latexfärg eller ens faux färdig. Husägare använda textur för att dölja brister eller skadade områden i väggar. Alltid öva din textur teknik innan du börjar arbeta direkt på väggen.

Instruktioner

• Ta bort alla möbler och tillbehör från rummet eller placera objekt i mitten av rummet. Täcka alla artiklar med målarens plast. Ge dig själv minst en tre-fot gångväg mellan väggen och möbler. Täcka markytan med plast presenningar eller damm ark. Se till att damm arken eller presenningar är skrynkelfritt så du inte resa. Avlägsna alla utlopp med en skruvmejsel, och ta ut alla spikar och skruvar från väggarna. Lagra dem på en säker plats.

• Rengör gips väggarna att vara strukturerad med en trasa. Dammsug alla spindelnät från hörn nära taket linje. Torka av damm från golvlister med en trasa. Tvätta väggarna med en fuktig svamp.

• Plats målartejp på alla ytor som du inte vill måla eller gips. Hålla fast tejpen ordentligt på golvlister, fönster och dörrkarmar och andra områden. Gnugga bra med en plast spackel eller tummen att förhindra färgen läcker.

• Häll en bindning primer i en färg bricka. Måla på primer i ens vertikala sektioner, utan att tillämpa för mycket tryck. Omfatta alla områden som nära kanten av väggen som möjligt. Doppa en vinklad pensel i primern och måla omkretsen av väggen eller områden i rullen inte kan nå.

• Öppna en gallon lätta fogmassa. Använda en spackel för att smutskasta vissa av gips på en gipsvägg murslev. Håll murslev i handen och placera en skarp kant mot väggens plast. Luta gips murslev att om en 45-graders vinkel. Torka på gips i cirkelrörelser att skapa textur. Flytta och manipulera gips för att skapa skrymslen och vrår i texturen. Endast omfatta omkring 85 procent av ytan. Applicera fogmassa ca 1/4 tum tjock. Tillämpa den tjockare kommer att orsaka gips till spricka eftersom det torkar. Låt putsen torka i 24 timmar.

• Häll latexfärg i ett paint fack. Använda en grov-nap roller för att använda färgen på väggen. Du kan behöva applicera flera lager av färg på grund av den tjocka-texturerade ytan. DAB en chip borste eller gamla pensel i färgen och på väggen för att lägga till färg till ytor rullen inte kan nå. Låt torka i 24 timmar.

• Applicera ett andra lager, om det behövs.