mynewspapers.net

Hur du använder Goldwell Highlift 12-serien

Hur du använder Goldwell Highlift 12-serien


Med Goldwell's Highlift kan 12-serien, naturtrogna blonda hår uppnås utan pre belysning. Goldwell fodra av Topchic HiBlondes kontroll har några serie av blonda hår färger, varav en är den Highlift 12-serien. Denna serie har starkaste elevatorn av upp till fem nivåer och funktioner en Highlift katalysator System för en integrerad toning kraftfulla lyft. Highlift 12-serien består av fyra blonda nyanser. Topchic HiBlondes linjen är skonsamt och levererar även, lysande färg med fantastisk glans genom att lyfta och toning hår. Det kan användas för höjdpunkter eller för alla över färg.

Instruktioner

• Välj en nyans av Goldwell Highlift 12-serien som är närmast din naturliga hårfärg. Kolla resultaten som de skulle visas på olika skugga nivåer på kortet Highlift färg eller på box om Highlift hårfärg. Rådfråga en frisör för råd om att välja rätt nyans om du är osäker.

• Bestäm hur många nivåer lättare du vill gå. För 3-4 nivåer lättare, du kommer att blanda färgen med Topchic Lotion 9%. För 4-5 nivåer lättare, du ska blanda det med Topchic Lotion 12%.

• Blanda 9 eller 12 procent lotion med färgen i en icke-metall skål eller i flaska lotion. Se till att förhållandet mellan lotion att färga är 2:1.

• Tillämpa med spetsen av lotion flaskan eller om blandat i en skål, med händerna eller en färg borste. För hela färg, först applicera färg jämnt över varje hårslinga från 1 tum från hårbotten, ända till slutet. Kontrollera tiden och låt färgen på 10-15 minuter. Sedan tillämpa färgen jämnt till området nära hårbotten och lämna den på 15-20 minuter. Den hela hår färg behandlingstiden bör inte överstiga 45 minuter utan värme eller 30 minuter om den används med öppna luftar systemet värme. Om du använder färg bara för återväxt, gäller bara för rötterna eller mörka området och lämna på i 30-45 minuter. För höjdpunkter, tillämpas endast på valda delar av håret och Linda varje strand i aluminiumfolie. Lämna inte det på mer än 45 minuter.

• Kontrollera på håret färg efter 30-45 minuter och lämna på lite längre eller om önskad färg uppnås, tvätta håret med varmt vatten för att skölja bort färgen helt. Sedan, tvätta håret med schampo och balsam. Torka och stil som vanligt.