mynewspapers.net

Hur du använder gamla första klass frimärken

Hur du använder gamla första klass frimärken


Brevportot öka ofta. Även om avancerade varsel, lämnar det inte alltid tid att använda alla stämplar köpt på aktuella priser. Posten gör det möjligt att använda gamla första klass frimärken genom att låta kunder att kompensera prisskillnaden med ytterligare frimärken. Ditt brev och fakturor kan skickas med en gammal frimärke bredvid en annan stämpel som täcker beloppet av räntehöjning.

Instruktioner

• Beräkna skillnaden mellan inköpspriset gamla frimärken och de nuvarande portokostnader. Till exempel priset på första klass frimärken ökat till 44 cent i maj 2009. Någon håller stämplar med den tidigare andelen 42 cent hade 2 cent skillnad i Porto för varje stämpel.

• Köpa frimärken för hastighet skillnaden. Be en postal clerk för frimärken för graden av skillnaden mellan din gamla frimärken och nuvarande Brevportot. Köpa en stämpel skall uppgå till skillnaden för varje gammal frimärke du fortfarande har.

• Placera en gammal frimärke på ett brev bredvid en stämpel köpt för graden av skillnaden. Till exempel skulle en 42 cent stämpel bredvid en 2 cent stämpel stå för portot 44 procent i maj 2009.