mynewspapers.net

Hur du använder formatet lön Slip i Excel

Hur du använder formatet lön Slip i Excel


Behåll anställd ekonomiska detaljer på ett ställe med en månatlig lön slip kalkylblad mall i Microsoft Excel. Excel har många fördelar för finansiella registrering i anpassa mallen till dina affärsbehov och inklusive formler för beräkning av data. På vissa ställen är det en fråga om lagligheten att använda en lön slip för att spåra och upprätthålla finansiell information om anställda. Dessutom, eftersom den uppdateras varje månad, det ger en snabb på-en-hastig blick Sammanfattning månadens för denna medarbetare.

Instruktioner

• Ladda ner en lön slip Excel mall, som den i avsnittet resurser. Du kan också öppna ett nytt Excel-kalkylblad och göra en enligt ditt företags behov.

• Anpassa rader och kolumner med information du vill inkludera. Exempelinformation kunde omfatta den anställdes namn, institutionen, beteckningen, bankens namn, typer av konton, bankkontonummer, plats, betalningsmetod, träningsperiod och avgå datum.

• Formatera cellerna i kalkylbladet med lämpliga formler. Till exempel i cellen avdrag kan du inkludera en procentsats formel som beräknar procentandelen av skatteavdraget. Detta sätt när du skriver i bruttolönen, formeln beräknas skatteavdraget för dig.

• Fyll i raderna och kolumnerna med medarbetarens information varje månad.

• Stämmer upp medarbetarens antal arbetsdagar, frånvaro, semesterersättning, totala intäkter, totalt avdrag och andra uppgifter i slutet av varje månad. Hålla det med medarbetaren är andra poster.