mynewspapers.net

Hur du använder ett Bluetooth-Headset som en PC mikrofon

Hur du använder ett Bluetooth-Headset som en PC mikrofon


Blue tooth-enheter används ofta för handsfree mobiltelefon drift. Det finns en hel del Bluetooth-enheten använder som inkluderar att lägga till trådlösa skrivare till ditt hemnätverk och synkronisera din mobiltelefon med den stationära datorn. Bluetooth är också en bra lösning som en trådlös mikrofon för din stationära dator. Vissa Bluetooth-headset kan du lyssna på musik men de flesta av dem är rena ljud eller tal kan. Lyssna på musik över ett Bluetooth-headset är begränsad till mono, ena örat, bara. Men med ett Bluetooth-headset för tal, är ett trådlöst alternativ till typiska skrivbordsmikrofoner.

Instruktioner

• Aktivera Bluetooth på skrivbordet, om det inte har Bluetooth-funktion redan inbyggda, genom att ansluta en Bluetooth USB-adapter till en ledig USB-port på skrivbordet.

• Förbereda ditt Bluetooth-headset så att den stationära datorn hittar den genom att vrida på headsetet och att göra det "Synlig."

• Par Bluetooth-headsetet med skrivbordet i Windows genom att klicka på "Börja > kontroll Panel > maskinvara och ljud > Bluetooth enheter > Lägg till" och ett fönster öppnas och börja söka efter ditt upptäckbart Bluetooth headset.

• Välj ditt Bluetooth-headset från listan över upptäckta enheter och klicka på "Nästa" och följ anvisningarna som kommer att koppla ihop ditt skrivbord med headsetet.

• Konfigurera mikrofon egenskaper genom att klicka på "Start"-knappen i det nedre vänstra tank hörnet av skärmen och klicka på "Kontrollpanelen".

• Skriv i "sound" i Kontrollpanelen sökrutan och klicka sedan på "Ljud." Välj "Bluetooth audio" som mikrofon.