mynewspapers.net

Hur du använder en Toner på blont hårUnderhåll av blont hår kan vara knepigt. För det mesta, det absorberar mer färgämne eller bleka och därför producerar mer färg än andra hår färger. Färgen kan ibland bli mässings eller har en rödaktig nyans på den. Om du är en flaska blondin till att börja med, kan ditt hår ha några skador från den ursprungliga färg process som kommer att få den att suga upp ännu mer färg än friska, naturliga blonda hår kommer. Med hjälp en toner kommer att ta bort de oönskade mässings tonerna. Det är mycket mindre hård än blekmedel på hår och ger också sina användare mycket mer kontroll över färger processen.

Instruktioner

• Köpa en beige eller aska toner färg för blont hår säkert. Dessa färger är de mest naturliga snygga färgerna och kommer att ta ut de röda undertoner. Röda undertoner är oftast att skylla för onaturliga utseende blont hår.

• Göra en strand test innan du färgar ditt hela hår. En strand test hjälper på två sätt. Det är ett grundläggande allergitest för att se till att din hud och hår inte får en reaktion på de kemikalier som krävs för färgförändring. Också, det visar den färg som ditt hår blir efter att man ställt. Kom ihåg att det du ser på rutan är inte alltid vad du ser på dig. Färgerna varierar beroende på färgen på din naturliga hår och ditt hår textur. Om du vill utföra en strand test, ta en bit hår nära botten av ditt huvud, nära nacken. Borsta färgämnet till strand och vänta tid skriven i instruktionerna innan du tvättar det. Resultaten bör vara en bra indikation på hur ditt hår kommer att acceptera färg.

• Trimma bort kluvna hårtoppar och se till att ditt hår har en hälsosam lagring av fukt. Du kan öka lagring genom att ge dig själv en djup olja eller konditionering behandling. Dessa finns på ditt lokala apotek och är relativt billiga.

• Inte schamponera håret dagen du planerar att använda toner på den. Du ska schamponera håret dagen innan att ta bort alla överflödiga stylingprodukter och någon smuts uppbyggnad, men låta saken bero. Schamponeras ditt hår samma dag som du använder toner i håret tas bort från din hårbotten naturliga oljor som skyddar din hud från hår dye kemikalier. Medan toner inte har som mycket skadliga kemikalier i dem som permanent hårfärgningsmedel och blekmedel gör, de har nog för att bränna din hårbotten, så låt din naturliga olja skydda du från skador.

• Dela upp håret i åtta till 10 avsnitt. Gälla toner sektionsvis tills din hela huvudet är täckt. Gnugga inte toner i din hårbotten.

• Har en vän hjälpa dig. Det finns ställen på baksidan av huvudet som du inte kanske märkt inte har varit helt mättad i toner, som kan lämna din hårfärg ojämn, särskilt runt kronan på huvudet. Minst sagt, använda en handhållen spegel med ditt badrum sminkspegel för att kolla på baksidan av huvudet nära hårbotten och urringning.

• Håll toner i håret längre än produkten föreslår. Vissa toner märken har olika handläggningstider, så tänk på hur länge du köpt varumärket föreslår.