mynewspapers.net

Hur du använder en skruv att dra ur en diskbänk

Hur du använder en skruv att dra ur en diskbänk


En skruv, även kallad en pipe orm, är ett utmärkt verktyg för att koppla bort en diskbänk avlopp. Skruven kommer att bryta upp täppa och kan användas för att dra några av de objekt som orsakar blockeringen upp ur avloppet. Täppa ligger antingen i U-formade röret direkt under diskbänken eller i röret utöver den U-formade röret. Hursomhelst, kommer du att kunna nå täppa med en skruv och dra ur diskhon.

Instruktioner

• Anslut kabeln för skruven till avloppet, driver skruven så att den arbetar sig igenom den U-formade röret under diskbänken. Vrid skruvens handtag som du driva skruven genom rören. Om du känner skruven slå täppa, vrid handtaget tills röret ormen bryter upp blockeringen. Om du infogar skruven hela vägen och slå inte obstruktion, måste du ta bort U-formade röret och sätt skruven direkt in i röret bakom den.

• Placera en hink eller panorera under U-formade röret att fånga någon vatten och skräp som finns i röret. Lossa muttrarna på röret med tång eller en skiftnyckel. Skruva loss muttrarna för hand. Ta ut röret och ta bort allt som fångas inuti.

• För in skruven i röret U-sväng röret var knuten till. Vrid handtaget och driva skruv kabeln genom rören som innan. När diskbänken är urkopplad, sätt röret tillbaka och dra åt muttrarna med tång eller en skiftnyckel.