mynewspapers.net

Hur du använder en Mini Cooper Tire Jack

Hur du använder en Mini Cooper Tire Jack


Mini Cooper bil har ett däck jack som passar med namn som det är lite på mini sida. Mini Cooper reservhjulet tool kit innehåller ett jack och fällbara hjul chock att använda när du ändrar ett däck. Mini Cooper jack bör användas på det sätt som den var avsedd att tryggt jack upp bilen.

Instruktioner

• Vik upp och placera den fällbara hjul chocken under däcket som inte kommer att vara kapade upp i stånd att hindra från att flytta.

• Lokalisera den utsedda stöttning punkten bredvid hjulet att höjas. Små kuddar under den yttre kanten av karosseriet är stöttning punkter. De ligger bakom framhjulen och framför bakhjulen.

• Placera Mini Cooper domkraften under bilen vid den stöttning punkten. Toppen av jack bildas för att passa in i form av stöttning punkt pad. Botten av jack är vinklad något och bör vara platt på marken. När korrekt placerad, kommer att jack vara på en vinkel upp mot bilens kaross.

• Sätt in den fyrkantiga änden av handtaget för jack i uttaget och vrid medurs för att höja bilen med domkraften eller moturs för att sänka jack.