mynewspapers.net

Hur du använder en luft stötfångare Jack

Hur du använder en luft stötfångare Jack


Air stötfångare uttagen är hydrauliska automotive domkrafter som använder lufttrycket för att lyfta ditt fordon på marken precis tillräckligt för att passa under det och utföra bilreparationer. Hydrauliska automotive domkrafter kan användas överallt, men används av at-home mekanik för att arbeta på fordon av deras garage eller uppfart. Hydrauliska domkrafter använda ett handtag till pumpen och lyfta tunga fordon med mindre belastning på musklerna än fordonsindustrin veva knektar.

Instruktioner

• Engagera bromsen på ditt fordon. Detta kommer att hindra fordonet från rullande eller flytta från uttaget när fordonet har hävts.

• Anslut avsnitten av handtaget tillsammans. Sätt in avsnitten i varandra att placera slim slutet av varje avsnitt i den breda änden. Knappen våren kommer fäst i rum som visar delar av handtaget låses på plats.

• Sätt in handtaget i handtaget hylsan ligger på jack. Vrid handtaget åt höger för att stänga avlastningsventil.

• Skjut domkraften under bilen och lokalisera den jack punkten. Ett jack är det särskilda området under ditt fordon som är utformade för att motstå trycket från jack och vikten på fordonet utan att skada. Justera sadeln av jack med jack peka.

• Använd din hand för att pumpa jack handtaget uppåt och nedåt för att bygga tryck i luft stötfångare jack och lyfta fordonet.

• Lägre uttaget genom att vrida handtaget jack. Långsamt vrida handtaget motsols för att returnera fordonet till marken.