mynewspapers.net

Hur du använder en hängande lampa sladd kitSkapa din egen swag ljus är ett enkelt sätt att lägga till storbildsprojektor i ett rum som annars inte skulle ha den. En swag lätt kan anslutas till en vanlig utlopp, skapa en overhead belysning alternativ för bor i lägenhet eller studentrum hyresgäster som inte har möjlighet att påverka eldragningen. Detta projekt, med en hängande lampa sladd kit, är snabb och enkel och kommer att producera en budget-vänlig belysning alternativ för alla rum i huset.

Instruktioner

• Bestäm där du vill ha din swag ljus att hänga och placera en liten prick på taket med en blyertspenna. Hand skruva en te krok i taket där du markerat och slå kroken tills åtdragna.

• Använda hängande lampan sladd kit, tråd sladden genom uno fästet inuti lampskärmen. Lätta uttaget bör passa väl mot uno fästet. En uno fästet är arga fästet inuti lampskärmen som har en liten cirkel så att glödlampan att möta nedåt när hängande. Det finns inget behov av att säkra uttaget till fästet när hängande.

• Foder i exponerade sladden in i swag ljus täcka. En swag sladden täcka är ett rör av tyg som är avsedda att täcka hängande lampan cord kit. Gäng tyget dekorativt över sladden.

• Hänga ljuset från te kroken som du tidigare skruvade i taket. Placera en andra krok i taket ovanför ett eluttag. Swag sladden till nästa kroken, att se till att du lämnar tillräckligt rep kvar för att nå utloppet.

• Skruva fast glödlampan i uttaget och koppla in sladden i uttaget. Justera ljuset för optimal användning.