mynewspapers.net

Hur du använder en dubbel slutade Blackhead Remover

Hur du använder en dubbel slutade Blackhead Remover


Pormaskar och whiteheads är fula huden brister som uppstår när uppbyggnaden av olja och smuts på ytan av huden. Regelbundet besöker en estetiker är en av de bästa sätten att bli av med huden brister såsom pormaskar och whiteheads, kan du göra samma sak hemma med en dubbel slutade blackhead remover. Du kan förbättra din hud som du tar bort pormaskar och whiteheads genom korrekt användning av en dubbel slutade blackhead remover utan att behöva oroa dig för skada den.

Instruktioner

• Rengör din hud. Tvätta ansiktet noggrant med tvål och vatten, befria det av alla hudkrämer och kosmetika. Klappa torrt med en handduk.

• Ånga din hud för att öppna porerna. Koka upp en kastrull med varmt vatten och hålla ansiktet över resulterande ångan eller kör varmt vatten i vasken och placera ansiktet över ångan. Du kan också hålla en varm handduk över ansiktet, ta en varm dusch eller använda en kosmetisk ångbåt för att öppna porerna.

• Ställ in din station. Har en spegel, ordentlig belysning, desinfektionsmedel, bomull bollar och din blackhead remover redo innan du börjar processen. Även om någon spegel fungerar, gör förstoringsspegel med belysning att du kan ta bort pormaskar och whiteheads mest effektivt. Belysningen av spegeln du använder måste vara tillräckligt ljust för att låta dig en nära och detaljerad bild av din hud.

• Ta bort pormaskar. Använda den fina, mindre loopas slutet av blackhead remover att ta bort pormaskar genom att omringa blackhead och långsamt tillämpa lätt tryck. Olja och smuts som orsakar blackhead bör ur porerna till följd av trycket.

• Ta bort whiteheads med större loop genom att försiktigt sätta press med metall spets. Tryck nedåt på whitehead att bryta den. När whitehead bryter, rulla slingan över området för att se till att du tar bort all olja och uppbyggnad.

• Desinfektera området. Förhindra spridning av bakterier till andra områden av huden genom desinfektion av huden med antingen en salicylsyra behandling eller med tea tree olja. Placera en liten mängd antingen behandling på en bomullstuss och gnugga den på huden där du bort pormaskar eller whiteheads.