mynewspapers.net

Hur du använder en dubbel fattning virknål

Hur du använder en dubbel fattning virknål


Dubbelriktade virknål kallas även cro-kroken. Tekniken för att arbeta med denna krok kallas virka på krok dubbel, cro-stickning eller virkning. Den maskan som används liknar den tunisiska eller afghanska stygn. Skillnaden är att med dubbel fattning kroken arbetet är aktiverad och i afghanska stygn arbete inte få aktiverat. Tyget som skapas är en tjock, varm tyg. Detta är en bra teknik att använda när du arbetar med två färger.

Instruktioner

• Skapa raden foundation. Placera en slip Knut på kroken och kedja 25 stygn. En kedjesöm skapas genom gripa tag i garnet med kroken och dra det igenom maskan på kroken. Detta i en kedja.

• Stick cro-krok i toppen av understödja kedjar från kroken. Linda garn över nålen och dra garnet igenom kedjan för att få två slingor på kroken. Sätt in kroken i nästa kedjan. Linda garn över kroken och dra igenom kedjan. Upprepa detta i varje kedja av raden stiftelse att få 25 slingor på kroken; Detta är laddade scenen.

• Vänd arbetet så att baksidan av stygnen nu står inför. Glida stygnen till ny arbetande slutet. Skapa en slip Knut med andra färgen på garnet. Dra slip Knut genom en slinga på kroken; Detta är den första maskan. Linda garn över kroken och dra igenom två loop, en slinga av varje färg. Fortsätta att Linda garnet och dra genom två öglor tills det finns en ögla kvar den andra färgen. Gör inte urna arbetet; Detta är en-loop scenen.

• Läsa in kroken. Sätt in kroken i andra vertikala baren gjorde av den första färgen, Linda garn över kroken och sedan dra garnet för att få två slingor på kroken. Infoga kroken, Linda garn och dra igenom varje återstående lodrätt streck. Räkna öglorna för att säkerställa att du har 25 slingor.

• Vänd arbetet, driva stygnen till andra änden av kroken och Linda den första färgen på kroken och dra igenom en slinga för den första maskan. Linda garn över kroken och dra genom två öglor för varje återstående stygn tills de når en-loop scenen.

• Läsa in kroken och upprepa steg fyra och fem tills tyget är önskad längd och arbetet är det one-loop skedet.

• Avsluta arbetet. Hoppa över den första vertikala baren. Infoga kroken under nästa baren, Linda garn över kroken och dra kroken genom båda öglorna på kroken. Fortsätt längs raden. Klipp garnet och dra det genom sista öglan. Sy i alla lösa ändar med garn nålen.