mynewspapers.net

Hur du använder ditt eget domännamn med ComcastEtt domännamn, vanligtvis kallas en webbadress, är en unik teckensträng som pekar på en viss plats på Internet. Google.com och Facebook.com är exempel på välkända domännamn. Varje webbplats och varje e-postadress krävs ett domännamn. Comcast dess höghastighets Internet ger kunderna möjlighet att skapa en e-postadress och publicera personliga webbsidor genom Comcast tjänster utan extra kostnad. Men Comcast e-postadresser och personliga webbsidor måste använda Comcast.net domännamnet. Om du vill använda din egen domän via Comcast-tjänster måste du vara klass Internet företagskund.

Instruktioner

• Registrera dig för en Comcast Business klass Internet konto. Hänvisa till webbsidan Comcast "Business Internet Service planer och priser" (se resurser) för information om tillgängliga plan alternativ och att börja ställa in kontot.

• Gå till webbsidan för Business Class Comcast.net. Klicka på knappen "Konfigurera ett Portal konto" för att öppna formuläret "Skapa ditt Business klass konto" registrering.

• Fyll i registreringsformuläret "Skapa ditt Business klass konto". Du ombeds att ange ditt förnamn och efternamn; din verksamhet organisations namn; Välj en e-postadress; skapa en åtta till 16 tecken långa lösenord; Välj en säkerhetsfråga och ge ett svar; och ange ditt Comcast konto-ID (som finns på ditt kontoutdrag).

• Sätta en bock i rutan bredvid den "Jag skulle vilja lägga till en fåfänga domän"-servicen som tillval. Klicka på "Aktivera". Genom att kryssa i alternativet fåfänga domännamn ges du möjlighet att registrera ett nytt domännamn genom Comcast eller använda ett befintligt domännamn som du redan har registrerat, med Comcast Business klass Web hosting och e-tjänsten. Ditt registrerade domännamn är unik. Det gör inte snålskjutsproduktion på det "Comcast.net" domännamn som krävs när använda Comcast's "personlig webbsida" och kostnadsfria e-posttjänsten.