mynewspapers.net

Hur du använder din gamla tidningar kreativt

Hur du använder din gamla tidningar kreativt


Bara för att du är klar läser en tidning betyder inte att du ska kasta det i papperskorgen. Du kan göra en mängd saker med gamla tidningar i stället för att lägga till dem till den redan overfull deponier. Dra nytta av ljusa färger och engagerande bilder som visas i din favorit tidningar och använda dessa skriver ut sidor som konst projektmaterial för att förbättra ditt vardagsrum.

Instruktioner

• Skapa ett collage. Välj ett tema för ditt kollage eller helt enkelt skapa ett collage som innehåller bilder och ord som tilltalar dig. ClipArt-bilder och ord du väljer ut din tidskrift. Placera din urklippta tidningen bitar i överlappande mode på ett pappersark. Limma varje del ner att färdigställa dina kollage och avsluta din konstverk.

• Découpage en låda. Förvandla en tråkig ruta till ett konstverk med découpage. Klippa ut bilder eller ord som du vill att funktionen på en låda. Med hjälp av en målad på oavslutade trälåda, limma din insamlade bitar ner med en blandning av tre delar vatten och en del lim. Låt din limmet torka. Täcka din färdiga produkten med shellack skapa ett hårt skal för att skydda din skapelse.

• Göra kuvert. Veckla försiktigt upp ett färdiga kuvert, utan för att rippa den. Lägg detta kuvert ut på en sida från din tidning och spår runt den. Skär runt din spåras linjer. Vik din urklippta tidskrift sida för att skapa ett formulär för kuvert. Limma den tidskrift sidan som behövs för att producera en kuvert väska.

• Producera magneter. Visa upp dina favorit tidningen bilder på ditt kylskåp genom att skapa magneter. Klippa ut bilder eller ord som vädjar till er från tidningar. Använda ett hem laminering material, eller ta dina bilder till en kopia centrum och få dem professionellt laminerat. Klipp runt dina laminerade bilder, lämnar en kant av laminering. Med hjälp av självhäftande magneter, anbringa dem på baksidan av varje laminerade bild eller word för att skapa din magneter.

• Skriva poesi. Demonstrera din poetiska skicklighet med hjälp av din gamla tidningar. Klipp ut orden som tilltalar dig. Ordna dessa ord på ett papper att bilda en meningsfull dikt. Limma ord ner till säkert dem på plats. Stuva din dikt för säker förvaring, eller Rama in den och lägga den på displayen.