mynewspapers.net

Hur du använder Clorox i din Pool

Hur du använder Clorox i din Pool


Klor för pooler är dyrt, och kan kosta allt från £195 till £325 en sommar. För att spara pengar, kan du ersätta klor med regelbundna Clorox blekmedel. Pool klor innehåller tillsatser som stabilisera poolens vatten, men Clorox inte. Köpa pool stabilisatorn separat och lägga till stabilisatorn i vattnet vid behandling av poolen med Clorox. Här finns instruktioner om hur du använder Clorox i en pool som innehåller 60 000 gallon vatten.

Instruktioner

• Testa poolvattnet med en klor provningsbanan. Se tillverkarens anvisningar för korrekt klor nivå för din pool. Om poolen är i intervallet hög, låt det sitta över natten innan du lägger till Clorox. Klor försvinner med tiden från värme och sol exponering. Vanligtvis är går nivån innan morgonen. Testa vattnet på morgonen. Om det inte är i den lägsta kategorin, låt det sitta en annan dag.

• Lägg till en gallon av blekmedel till poolen om din pool rymmer 60 000 gallon vatten. Använda en pool rake eller lång pole röra Clorox i poolen.

• Doppa en annan provningsbanan i poolen och testa vattnet. Om det är i den lägsta kategorin, lägga till små mängder av Clorox, rör om vattnet och testa igen. Att få klor nivån rätt första gången är den svåraste delen av Clorox som en rengörare.

• Lägg till ett halvkilo stabilisatorn för varje 3 000 gallons av poolvattnet. Rör om stabilisatorn med pool rake eller stolpe.

• Lägg till en fjärdedel av en gallon Clorox i taget tills nivån klor läser korrekt. När den är i en säker nivå, enligt testremsorna, simma i poolen.