mynewspapers.net

Hur du använder Bulk 35mm Film

Hur du använder Bulk 35mm Film


Bulk lastning av film är ett bra sätt att få kända varumärken film och kvalitet till bästa möjliga pris, och det är en enkel process som alla fotografer kan hantera. Idag får in bulk rullande egna film och bearbetning i hemmet är billigare än någonsin, som begagnad film redskap har översvämmat marknaden till låga priser efter uppkomsten av digital fotografering. Du kan Massredigera belastning någon form av 35 mm, inklusive svart och vitt, färg negativ och diafilm, om du är villig att utveckla på hemmaplan. Bulk rullande är ett bra sätt för fotografi studenter att skjuta massor av bilder för småpengar.

Instruktioner

• Placera bulk film loader och oöppnade bulk filmburk i mörka påsen. Sätt in båda händerna i mörka påsen. Ta bort rullen bostäder från bulk film loader och ställ den åt sidan inuti väskan.

• Ta bort tätningen på utsidan av bulk filmburk och lyft av toppen av behållaren. Plocka upp bulk filmen rulla av dess sidor så att i slutet av filmen hänger overhand.

• Sätt in filmrullen i bulk film loader genom att trycka på film loader mittstiftet genom film rulle mottagaren. Tråd i slutet av bulk filmrulle genom öppningen i bulk film loader och in i rullande kammaren.

• Ersätta bulk film bostäder och skruva bulk film loader tillsammans. Låsa film rullen inuti. På de flesta film rulla lastare detta sker genom att vrida bulk filmen bostäder mot rullande kammaren. Ta bort bulk film loader från mörka påsen och dubbelkolla att rullande kammaren är låst innan du fortsätter.

• Plats tejp på den mellersta kolumnen av filmen kassett spindlen. Tejpa i slutet av den bulk rullen film att spindeln så att sidorna sitta spola i spindeln. Wrap filmen en gång runt spindeln och sätt in spindeln i filmen kassetten. Cap filmkassett och infoga det i bulk loader mottagaren och Stäng luckan till rullande kammare.

• Skruva bulk film loader handtag. Du hör ett klick. Varje klick representerar en bildruta i filmen. Räkna klick till din räckvidd 40 och sedan sluta. Öppna den rullande kammaren och klippa filmen på en vinkling så att en liten triangel sticker ut ur kassetten. Sätt kassetten i en plastfilm behållare. Upprepa de rullande instruktionerna för efterföljande rullar. Varje 100 fötter rulle bulk film kommer att producera cirka 18 rullar 36 exponeringar. Skjuta film som du vill skjuta fabriksinstallerad film.

• Utveckla filmen med normala hem utvecklingsmetoder. Framkalla färgfilm, inklusive både negativa och diafilm, i en hårt kontrollerad temperatur miljö och följ instruktionerna som medföljer din utveckla kit. Utveckla svartvit film enligt utveckla instruktioner, ingår med utvecklare, för den typen av film.

• Förvara oanvända bulk film inuti bulk film loader. Om du måste ta bort en bulk rulle film, göra det i en mörk väska eller mörkrum. Tillbaka filmrulle till dess förpackning tin och försegla burken med tejp.

• Observera utgångsdatumet på din bulk film och försöka skjuta och utveckla alla filmen innan filmen löper ut. Utgångsdatumet är oftast tryckt på etiketten på burken. Utgångna film kan visa färgskiftningar när utvecklas och kanske förlora några av dess ljuskänslighet, orsakar en 400 ISO film att reagera mer lik 100 ISO.

• Titta på ramen räkna med din kamera och vara försiktig med att skjuta mer än 36-38 ramar. När närmar sig slutet av en rulle alltid förväg filmen försiktigt. Om du känner motstånd, stoppa avancera filmen och spola tillbaka filmen. Om du går vidare mot motstånd på 36 eller flera exponeringar riskerar du riva bandet som håller filmen till spindeln inuti filmkassett och kommer att ta bort filmen från kameran i en mörk väska eller mörkrum.

• Efter de första två eller tre användningsområden, kontrollera din film kassetter att se om de är fortfarande stram och att sammet Ljusfällan på läppen är fortfarande intakt. Om kassetten integritet äventyras, då bör den ersättas.