mynewspapers.net

Hur du använder borsyra att döda mögel

Hur du använder borsyra att döda mögel


Borsyra är en naturligt förekommande kemiska med använder går tillbaka till 900 e.Kr. När kineserna använde denna förening för att förbättra glasyren på keramiska bitar. I modern tid finns borsyra i kosmetika, kosttillskott och flamskyddsmedel samt som i pest control produkter, enligt National bomull vadd Institute. Om du har problem med mögel, kan utnyttja borsyra i samband med andra hushållsartiklar hjälpa döda och ta bort detta irriterande och ibland giftiga, dilemma.

Instruktioner

• Placera latexhandskar över händerna och samla in en 2-gallon bunke som kommer med lufttätt lock.

• Lägg 1 kopp borsyra, 1/2 gallon vit vinäger och 1/2 gallon av väteperoxid i mixerskålen.

• Blanda med en träslev i en minut.

• Häll blandningen i en sprayflaska. Använd en kopp att försiktigt hälla mögel dödande lösning in i flaskan. Placera locket på mixerskålen att förhindra att lösningen förlorar sin styrka.

• Sätta på skyddsglasögon och spraya frikostigt lösningen direkt på mögel. Vänta fem minuter innan de tillämpar ett andra skikt. Borsyra är giftigt för svampen arter, såsom mögel, och arbetar för att inte bara döda nuvarande mögel, men också minska risken för mögel återvänder, enligt Weirton konstruktion.

• Rengör mögel-dödande lösningen efter det har torkat i 30 minuter. Skölj i området genom att doppa en kök svamp i kallt vatten och skuras på ett cirkulärt sätt. Torka med en trasa eller strand handduk. Se till att du noggrant torka området, eftersom fukt är den vanligaste orsaken till tillväxt av mögel.