mynewspapers.net

Hur du använder bilder av avliden på begravningar & vaknar

Hur du använder bilder av avliden på begravningar & vaknar


Bortgången av en älskad markerar en extremt svår period i livet för avlidnes familj och vänner, så det är klokt att bilder av personen som införlivas i kölvattnet eller begravning. Användning favorit bilder av avliden och de älskade av familj och nära vänner. Fråga släkt och vänner för deras favorit bilder av avliden och göra kopior för collage och liknande foto skärmar där begravningen hålls.

Instruktioner

• Ta foton på avliden du vill har förstorat till en kamera eller tryckeri. Har en eller flera bilder som blåses upp till affischstorlek samt 16-av-20 tum, 8-av-10 inches och 5 av 7 inches, beroende på önskemål.

• Placera affisch-storlek bilden på ett staffli och bredvid kistan eller annat lämpligt område nära framsidan av kyrkan eller utrymme där begravningen hålls.

• Skapa ett fotogalleri område där du har vakna/begravning. Frame favoritfoton till avliden vid speciella händelser eller göra saker han älskade, till exempel foton från graderingar, bröllop, familj evenemang, semester eller avlidne på sitt jobb. Ordna foton på ett bord, lämna tillräckligt utrymme för små fotoalbum, som du kan också fylla med bilder av avliden med familj och vänner.

• Ha en favorit foto av den avlidne skannas för en begravning/vakna kort eller program. Detta kan sannolikt ske på samma företag där du hade bilderna förstoras.

• Ge kopior av vissa bilder till florister att arbeta i begravning/vakna blomsterarrangemang.