mynewspapers.net

Hur du använder Beta alanin

Hur du använder Beta alanin


Beta alanin är den senaste muskel utveckling tillägget. Beta alanin är en icke nödvändig aminosyra som fungerar som en byggsten molekyl för den kemiska karnosin. Karnosin bidrar till att minska effekten av mjölksyra som byggs upp i musklerna under träning. Det är mjölksyran som orsakar muskler värka. Beta alanin hjälper till ramp upp karnosin produktion så att musklerna värker mindre medan du arbetar, så att du kan driva din träning till en högre nivå.

Instruktioner

Hur du använder Beta alanin

• Du bör överväga att avbryta din användning kreatin om du ska använda beta alanin. Men kombinationen av de två tillskott inte är skadligt, visar vissa studier att effekterna av beta alanin är försvagat av kombination med kreatin.

• Köp ren beta alanin. Beta alanin läggs nu till många andra kosttillskott, och rätt doser av beta alanin kan vara ouppnåelig med hjälp av en kombination supplementet.

• Ta 6g per dag, en gång om dagen för de första två veckorna för att använda tillägget. Detta är den lastning fasen. Det tar ett tag för beta alanin ansamlas i muskler.

• Äter 4g per dag, en gång en dag för resten av tiden du använder tillägget. Långsiktiga studier visar att det inte är farligt att använda beta alanin under en längre tid. Studier visar att fördelarna med beta alanin inte markant ökar om du tar mer än 4g per dag.