mynewspapers.net

Hur du använder B Gon MAX Crabgrass ogräsbekämpningCrabgrass fungerar som en årlig växt i områden upplever årliga Frost. I frostfritt regioner växer den som en perenn, snabbt ta över gräsmattor. Korrekt att upprätthålla gräsmattan och hålla det friska skär ned på spridningen av crabgrass. När crabgrass blir problematiskt, hjälper B gått MAX Plus Crabgrass ogräsbekämpning. Det är en herbicid som dödar crabgrass samt andra oönskade vegetation, groblad, maskros och skogsstjärna. Produkten levereras i ett koncentrat eller i en klar att använda applikator. Följ alltid etikett instruktionerna för att undvika att skada gräsmattan.

Instruktioner

• Vattna gräsmattan 24 timmar innan du ansöker B Gon MAX Plus Crabgrass ogräsbekämpning. Bekämpningsmedlet är inte lika effektivt om den tillämpas på torkan-stressade gräsmattor. Tillämpas på våren innan crabgrass är stor och även om temperaturen är mellan 55 och 32.2 grader Celsius för bästa resultat.

• Skall gälla unmowed gräsmattor bekämpningsmedlet under morgontimmarna av en vindstilla dag. Dröjsmål klipper gräset två dagar före tillämpningen av produkten.

• Skaka behållaren på B gått MAX Plus Crabgrass ogräsbekämpning noga för att se till att ingredienserna är jämnt fördelade. Lägg till 709gr av koncentrerad bekämpningsmedlet för varje gallon vatten i en pump spruta. En gallon av produkten behandlar ett område med 400 kvadratfot.

• Pump tank sprutan och justera den spray spetsen munstycke till önskad spray mönster. Spraya produkten över gräsmattan eller i områden som påverkas av crabgrass. Mätta crabgrass med bekämpningsmedlet.

• Häll 454gr av herbicidal koncentratet i en dial spruta, om du inte använder en pump-upp tank spruta. Ställa in ratten till 709gr, skruva på trädgårdsslangen och spraya över crabgrass, mättar den med bekämpningsmedlet. Dessa belopp behandla och yta på 2 500 kvadratfot.

• Skaka en klar att använda flaska bekämpningsmedlet att blanda ingredienserna. Skruva herbiciden flaskan på trädgårdsslang slutet. Slå på vatten och applicera produkten till gräsmattan.