mynewspapers.net

Hur du använder ättika för att bli av med kackerlackor

Hur du använder ättika för att bli av med kackerlackor


Kackerlackor är ofta förknippade med att vara smutsig och föra smuts i ditt hem. Medan kackerlackor sig är faktiskt rena, lockas de av öppna mat, smulor och lättillgänglig vattenkällor i ditt hem. Att hålla ditt hem gör ren och fri från öppna källor av mat hela skillnaden i att förhindra kackerlackor från bosätta sig i ditt hem. Om kackerlackor är redan närvarande, med vinäger i och runt hem hjälper för att bli av med dem.

Instruktioner

• Mix 470 ml (2 dl) vit vinäger och en halv en gallon varmt vatten i en hink. Tvätta alla hårda ytor i ditt hem, inklusive golv, bänkskivor, vitvaror och diskhoar och badkar använder ättika lösning. Städa ditt hem är det första steget mot att bli av med kackerlackor.

• 470 ml (2 dl) vatten i en liten kastrull och häll 235 ml (1 dl) färska kattmynta lämnar. Ta med vatten till en koka, sedan bort från värmen. Låt den liten luren till brant i vattnet i 20 minuter.

• Fyll en sprayflaska med ansträngda kattmynta lösning och 235 ml (1 dl) vit vinäger. Spraya vinäger kattmynta lösningen längs kackerlacka entréer, som längs baseboards, fönsterbrädor och dörröppningar. Både ättika och kattmynta doft avskräcka kackerlackor som många andra insekter.

• Spraya utomhus vardagsrum med din hemlagade mört motbjudande. Upprepade gånger gäller spray, inom och utanför, var några dagar under minst fyra veckor.