mynewspapers.net

Hur du använder ättika att ta bort en rök lukt

Hur du använder ättika att ta bort en rök lukt


Rök lukt i ditt hem från cigaretter eller en öppen spis kan genomsyra fibrerna klädsel, matta och kläder. Rökning utomhus och att se till att din spis fungerar kan hjälpa undvika rök lukt i hemmet, men lukten är det kan du ta bort det med huskurer. Vinäger är en naturlig lukt neutraliser och remover och kan användas för att befria ditt hem av en rök lukt.

Instruktioner

• En halv-gallon varmt vatten och häll 2 dl vit vinäger i en hink. Fukta en trasa med ättika lösning och använda den för att tvätta alla hårda ytor, såsom möbler, golv och öppen spis ytor, ta bort en rök lukt.

• Blöt en trasa med rak vit vinäger. Vrida ur överflödig vätska då våg duken runt rummet för att ta bort färsk rök lukt. Vinäger neutraliserar och tar bort lukten.

• Placera en liten skål med ättika i varje rum som har en tung rök lukt. Låt skålen det för en dag för att bli av med lukten.

• Låg en bit vitt bröd i en skål och häll tillräckligt vit vinäger på brödet att blöt det. Placera bunken med vinäger brödet i små utrymmen, till exempel garderober, badrum eller bilen, att absorbera och neutralisera rök lukt. Kasta bröd efter en dag.