mynewspapers.net

Hur du använder Ateco bakelse tips 133

Hur du använder Ateco bakelse tips 133


En välsmakande kaka kan glädja paletten, men en snygg tårta är en visuell fröjd långt innan den första sektionens skärs. Ateco varumärke bakelse tips är utformade för att skapa strukturer och former med smör grädde glasyr och tips nummer 133 benämns ofta som gräs spets. Ateco bakelse tips 133 funktioner en liten triangel med tre hål i centrum och en omkrets av 11 extra hål. Den små tipset är lämplig för detaljarbete på tårtor, kakor och muffins.

Instruktioner

• Förbereda din dekorera ytan med ett tunt lager av smör grädde glasyr. Om du planerar en komplex design, använda en tandpetare för att markera av områdena på tårtan för olika typer av rörsystem mönster.

• Klipp längst ned i din plast Sprits av ca 1 tum upp från botten av påsen, med sax.

• Skruva loss de två delarna av bakelse väska kopplingen. Skjut kopplingen större interiör stycke i en sprits och tryck den mot botten av påsen. Bakelse väska bör passa väl över kopplingen och botten öppna i din koppling ska passa in i öppningen på botten av påsen.

• Placera Ateco bakelse spetsen 133 över den nedre läppen av konditorivaror kopplingen på utsidan av påsen. Skruva på den yttre delen av konditorivaror kopplingen att säkra tips till påsen.

• Använd en stor sked för att fylla sprits med glasyr. Lämna det översta 1/4 av de bag tomma och vrida upp i väskan för att stänga den.

• Placera Sprits vinkelrätt mot ytan tårta. Håll påsen så att spetsen är ca 1/4 tum ovanför ytan av kakan. Krama påsen från toppen så att glasyr pressas genom spetsen.

• Dra spetsen uppåt och släpp trycket så snart gräset frosting når ytan av kakan. Glasyr kommer att släppa från spetsen och lämnar en liten tofs av gräs på tårtan. Placera påsen och upprepa för att skapa frodiga gräs landskap på din tårta.