mynewspapers.net

Hur du använder ASUS återställnings-CD

Hur du använder ASUS återställnings-CD


Asus varumärke datorer och moderkort är förpackade med en speciell återhämtning CD-skiva som har nöd installera om programvaran för Asus dator eller maskinvara funktioner. Du kan behöva den Asus återhämtningen CD-ROM om hårddisken är skadad, ditt operativsystem måste installeras eller i det fall du råkar ta bort en viktig filkatalog. CD-ROM medföljer vanligtvis användaren manuell förpackningen i en vit disk kuvert och användning är lika enkelt som att infoga det i datorns CD-ROM fack och klickande igenom installationen menyer.

Instruktioner

Med Asus återställnings-CD

• Bestäm vilka Asus program eller komponenter som inte fungerar korrekt och kräver en Asus återställnings-CD. Detta inkluderar alla drivrutiner, operativsystem, trådlös Internetverktyg och andra program som har gränssnitt till Asus datormaskinvara. Om möjligt, helt avinstallera alla skadade programvara från Asus datorn för att säkerställa en effektiv reparation.

• Om Asus datorn med skadad programvara. Före omstart, in Asus återhämtning CD-ROM i CD-enheten. Tillåt datorn att starta om och öppna BIOS genom att trycka på F9. Välj CD-enheten där återhämtningen CD-ROM finns och starta om datorn så att den startar från hårddisken istället för hårddisken. Datorn kommer sedan ladda "återställningspartitionen" på din hårddisk och du frågar vad återställa funktioner ska slutföras. Börja surfa listan över Asus återvinning verktyg att välja från den CD-ROM på huvudmenyn.

• Välj önskat Asus program eller verktyg för att installera från recovery CD-dialogen menyn och klicka på knappen märkt "installera". Acceptera slutanvändaravtalet och klicka på "nästa", den Asus recovery CD bör sedan börja installera önskat program på datorn. En dator omstart kan behöva avslutas varje installation.