mynewspapers.net

Hur du använder ansikte concealer för att dölja ärr

Hur du använder ansikte concealer för att dölja ärr


När du lider av ansiktets ärr som vägrar att blekna, är concealer ett måste i din Sminkväska. På grund av deras placering och svårigheten att gömma dem, är ansikts ärr bland de mest frustrerande ärr att ha. Oavsett om de orsakas av svår akne eller trauma mot ansikte, ansikts ärr kan orsaka låg självkänsla och osäkerhet, men de är inte omöjligt att dölja. Concealer har använts till allt från som täcker rynkor till att minska rodnad, och som täcker ansiktets ärr är en av de exakta skälen den skapades.

Instruktioner

• Exfoliera huden och rengör ansiktet noggrant innan du använder någon make-up. Concealer fungerar bäst på ren hud. Återfukta med din favorit lotion eller kräm och låt det ligga i blöt i huden innan du applicerar concealer.

• Plocka en concealer som är en nyans ljusare än grunden du använder. Concealers finns i olika färger; välja en som passar dina behov. En grön concealer täcker rodnad och hud som har blivit mörkt på grund av akne. Blå concealer kommer att bleka rodnad och en beige concealer fungerar bäst att täcka ärr orsakade av akne eller pormaskar.

• Applicera concealer med en make-up svamp eller fingrarna. Applicera concealer direkt på ditt ärr och blemmor och undvika gnugga det i hela ansiktet. Concealer är en plats behandling, och är inte en ersättning för stiftelsen. använda concealer som en stiftelse kommer att göra din hud ser oren och falska.

• Blanda concealer i huden bra att undvika det ser caked på och synliga under din foundation. Smeta ut och blanda concealer med en make-up svamp, och återanvända som krävs för att helt täcka ärr och blemmor.

• Frikostigt tillämpa en tung täckning foundation över concealer och blanda väl. Top din foundation med ett genomskinligt pulver att ställa in och avsluta utseendet. Gnugga i pulvret försiktigt med en Kabukiborste eller en stor puderborste.