mynewspapers.net

Hur du använder Anilin färg på kala lönn

Hur du använder Anilin färg på kala lönn


Anilin färgämnen säljs som pulver färgämnen som lös upp i vatten omedelbart innan använder. Flytande form av färgen suger djupt i träfibrer, så att färgen att motstå blekning mer än aktuell wood fläckar. Anilin färgämnen fungerar bra med lönnträ att förbättra träets naturliga färg samtidigt som att lägga till rikedom och djup i färgen. För bästa resultat Följ programmet fläcken med en UV-resistent polskt eller sealer att skydda träet och hindra solen från att ändra färg färg.

Instruktioner

• Svamp ytan av trä med en fuktig svamp. Vänta 30 minuter för spannmål att stiga. Slipa upp säden med en 500 slippapper. Torka bort eventuella sågspån med en fuktig trasa.

• Lös 28.4gr dye pulver till 1 quart hett vatten. Använda detta förhållande även för större mängder av färgämne. Lägg till mer färgämne för mörkare fläckar, eller använda mindre för ljusare fläckar. Låt vattnet svalna till rumstemperatur innan färgning trä.

• Doppa en svamp i dye blandningen och svamp frikostigt på trä. Njut av eventuella överskott färgämne från ytan av lönnträ med en ren svamp. Upprepa processen dye två gånger.

• Låt färgen torka i 24 timmar innan tätning av trä med lack eller andra trä sealer. Använda en UV-resistent sealer för bästa resultat.