mynewspapers.net

Hur du använder akryl för att skapa faux glasmålningar

Hur du använder akryl för att skapa faux glasmålningar


Skapa en faux glasmålning är ett sätt att lägga till skönheten i målat glas till ditt hem utan kostnad eller bygga tiden nödvändigt med faktiska glasmålningar. Med användning av en akryl blad och färger tillverkas för insyn på glas, kan du skapa en faux glasmålning bit som rivaler professionellt gjort målat glas. Det finns inga begränsningar att utforma och genom att blanda målar, valfri färg finns att uppnå just det utseende du vill för din målat glas. Efter torkning, kan du montera panelen akryl var som helst i ditt hem.

Instruktioner

• Skapa en design för ditt målat glasfönster på ett papper. Redogöra för varje separat färg avsnitt i din design, märkning färgen på varje sektion individuellt. Konturerna kring separata färger bestämma placeringen av bly linjerna kring varje faux glasmålning element i ditt fönster. Du kan också köpa färdiga mönster från hantverksbutiker eller ladda ner dem för utskrift online.

• Skär en bit av akryl presenningen för storleken och formen på din önskad fläck glasfönster. Använda en tabell såg med ett sågblad för styckning akryl för att skapa ditt fönster. Mät och markera skärande linjerna på lakan med en fett penna och sedan klippa längs den linjen, utfodring bladet långsamt genom bladet för en stadig rent snitt. Släta kanten av fönstret skär genom att skrapa längs såglinjer med en akryl kanten skrapa.

• Placera fönstret skära till ritade fönster design så att du kan se mönstret tydligt genom lakan.

• Måla leda fodrar av designen på fönstret akryl med hjälp av en flaska flytande bly. Köpa flytande täten, tillsammans med den andra färgen leveranser, från en konst och hantverk-butik. Vända flaskan upp och ner och knacka på spetsen mot ditt arbetsbord att starta ledningen flyter till spetsen.

• Placera spetsen på flaskan mot lakan i början av en rad och utöva påtryckningar på botten av flaskan genom att klämma lite för att börja flödet av bly. Lyfta flaskan om 1/2-tums från akryl ytan som bly flöden och måla konturerna för färgade måla områden med spetsen på flaskan för att styra flödet av bly. Sluta krama flaskan i slutet av en linje för att stoppa flödet av bly. Ta bort eventuella bly från spets efter varje rad med en pappershandduk för att förhindra överskott bly torkar på plats. Vänta 12 timmar för ledningen att torka. Skär bort eventuella överskott bitarna av bly när det torkar med en kniv.

• Fyll i avsnitt mellan raderna blyad med en vattenbaserad färg skapar för att göra faux glasmålningar. Hålla färgen flaskan upp och ned och försiktigt krama färgen in i delar upp mellan raderna bly, fylla områden med en måttligt tjocka lager av färg. Hålla spetsen på paint flaskan mot akryl ytan som du fyller det, börjar med utsidan av färg området mot ledningen och sedan arbeta inåt. Ju tjockare färg, desto mindre ljus kommer att skina igenom, så applicera färgen enligt den effekt du önskar avsnittet att ha. Ta bort överflödig färg eller droppar med en bomullstuss.

• Kam färgen på ytan av akryl med en tandpetare att ta bort eventuella luftbubblor från färgen så att den även spridningen av färg i hela avsnittet. Flytta färgen med tandpetare från toppen av ett avsnitt till botten sedan från höger till vänster för att det även. Vänta 12 timmar för färgen att torka innan den faux glasmålning med plats.