mynewspapers.net

Hur du använder 40 K Green Stuff

Hur du använder 40 K Green Stuff


Green Stuff är en typ av Kneadatite epoxy kitt, förpackas och säljs som craft tillhandahållande för skulptörer. Det är den vanligaste går till modellering sammansatta används av amatörer som gör gaming miniatyrer som de för Warhammer 40000. Green Stuff är känd som medium för svåra att arbeta med, på grund av de utmaningar i samband med förberedelser, mixning och vårdar epoxispackel. Kneadatite tillverkar även vita saker, som är mer flexibel än Green Stuff, och Brown grejer, som torkar hårdare och är mer hållbara än gröna saker.

Instruktioner

• Sätta på handskarna och päls handskarna och hobby kniven med ett tunt lager vaselin till att förhindra putty fastnar. Kitt kommer att följa någon yta som det berör. Det är en bra idé att linje ett bord eller bänk med smörpapper innan du börjar att arbeta om ytan måste skyddas.

• Ta bort bara mängden putty du behöver från förpackningen. Använda hobby kniven för att trimma ut mitten av remsan där de blå och gula kitt möts. Detta avsnitt är botad eftersom de två kitt har varit i kontakt i förpackningen och kan orsaka problem som oegentligheter i dina siffror.

• Knåda en del gula med en del blå tills de är ordentligt blandade. Låt sitta i 15 minuter för att stelna något. Spacklet är nu redo att skulptera.

• Applicera ett tunt lager vaselin på insidan av en flexibel latex eller plast mögel och tryck på spacklet i formen lite i taget, tillämpa det på de djupaste delarna först.

• Fortsätt att trycka bitar av spacklet i formen tills hela formuläret fylls. Green Stuff anger i ca 90 minuter.

• Skala tillbaka formen för att ta bort den gröna saker. Du kan nu ytterligare skulptera den gjutna design med hobby kniven, burnishers och andra skulptera verktyg. Green Stuff förhärdar helt inom 24 timmar.