mynewspapers.net

Hur du ansluter PC-högtalare till en HD tv

Hur du ansluter PC-högtalare till en HD tv


Expandera ljud funktionerna i din HD TV utan att fylla ett rum med normalstora högtalare genom att ett par datorhögtalare till TV: n. HD TV-apparater är utrustade med audio output uttagen som kan skicka en signal till egen strömförsörjning stereohögtalare, förbättra ljudet från de inbyggda TV-högtalarna eller som fungerar som ett substitut för dem. Eftersom HD-TV set uttagen tillhandahåller endast en line-nivå ljud signal utan tillräcklig kraft för att producera märkbar volym måste du använda högtalare med egen strömförsörjning.

Instruktioner

• Anslut de två kontakterna på ena änden av stereo kabeln till vänster och höger audio-utgångar på baksidan av en HD-TV ställ skåp. Den vita kontakten in i det vänstra uttaget. Infoga den röda kontakten i uttaget rätt.

• Anslut andra ändarna till två samma storlek-uttagen på den Y-adaptern. Varje jack är märkt L eller R att utse stereokanalerna.

• Anslut kabeln från höger-kanals datorhögtalare till det återstående uttaget på Y-adaptern.

• Fäst kontakten på slutet av vänster högtalarkabeln till output-uttaget på baksidan av den högra högtalaren.

• Sätt kontakten i runda elektriska uttaget på antingen vänster eller höger talaren, beroende på modell, och Anslut den andra änden till ett vägguttag.