mynewspapers.net

Hur du ansluter min Yamaha Rx-V363 mottagare till surroundljud på TV

Hur du ansluter min Yamaha Rx-V363 mottagare till surroundljud på TV


Yamaha Rx-V363 mottagaren är en komponent för hemmabio kan reproducera 5.1 surroundljud när ansluten till en audio-komponenter såsom en TV. Yamaha mottagaren använder standard ljud kablar för att ansluta med en TV-apparat. När program in i fl erkanaligt ljud spelas på TV, kommer att Yamaha mottagaren bearbeta 5.1 ljudsignalen till ett par fronthögtalare flankerande TV: N, en centrum kanal för dialog, två bakre högtalare och en subwoofer för bas. Ansluta Yamaha till TV: n tar bara en minut.

Instruktioner

• Infoga de vita och röda propparna komponent kablar i vänster och höger TV audio IN-uttagen på baksidan av Yamaha mottagaren. Uttagen är också färgkodade för att matcha pluggarna för enkel anslutning.

• Anslut pluggar on.the andra ände till audio OUT-uttagen på baksidan av TV: n.

• Slå på både komponenter, samt rutan mottagare för TV-signalen och stänga kanalen till ett program i surround ljud. TV-program annonseras normalt i den på skärmen schema som noterats i surround-ljud. Många visar också visa en "Presenteras i surroundljud" meddelande före starten av programmet.

• Tryck på knappen "Surround" på Yamaha Rx-V363 mottagaren att aktivera högtalarna och sedan justera på volymknappen i önskad omfattning.