mynewspapers.net

Hur du ansluter galvaniserat rör till PVC-rör

Hur du ansluter galvaniserat rör till PVC-rör


En gemensam VVS Reparation fråga att villaägare eller rörmokare ansikte ansluter ett plaströr (PVC) till ett metallrör (förzinkat stål). De två sakerna att komma ihåg är att alltid ha en bra tätning med teflontejp över trådarna och att alltid tråd PVC i metall röret. Dessa övergångar uppkommer vanligen i äldre hus med metall rör, i olika sprinklersystem, eller vid reparation av varmvattenberedare.

Instruktioner

• Ta bort eventuella galvaniserade ledningar som behövs vid gemensamt närmast där PVC kommer att installeras. Kassera det onödiga avsnittet av galvaniserade rör. Rengör trådarna i galvaniserat röret där övergången kommer att göras, med en stålborste.

• Linda trådar på det galvaniserade rör med pipe teflontejp i medurs riktning, början i slutet av röret och inslagning bandet upp röret tills trådarna är helt täckt.

• Anslut ena änden av kvinna-till-kvinna sittande på slutet av galvaniserat röret. Dra åt montering med en rörtång.

• Skär PVC-röret för att passa som behövs och ta bort eventuella grader eller skräp med hjälp av verktyget gradning. Använda cement till insidan av slip slutet av manliga PVC montering och på utsidan av ena änden av röret. Skjut montering över avsluta av röret och vrid ner tills slutet av röret exakt insidan ridge i centrum av montering.

• Applicera Teflon gängtejp till gängade slutet av manliga PVC montering, medurs.

• Sätt in den manliga PVC gängad montering i den kvinnliga galvaniserat gängad montering och tråden två beslag tillsammans att slutföra anslutningen. Dra åt anslutningen med en rörtång.