mynewspapers.net

Hur du ansluter galvaniserat rör till cpvc rör

Hur du ansluter galvaniserat rör till cpvc rör


Ansluta galvaniserade rör till CPVC rör sker genom en mekanisk gemensamt. De två rör har väldigt olika utvändiga diametrar. Det finns få om några komprimering stil rör kopplingar på marknaden för att gå med galvaniserade och C {VC pipe. Mekaniska rörskarvar används för att sammanfoga olika rörmaterial tillsammans; anslutning PVC till metall, leda till gjutjärn och så vidare. Det viktigaste att komma ihåg om att göra mekaniska rörskarvar är att använda den rätt tejpen eller klistra för material som du ansluter till.

Instruktioner

• Fäst en kvinnlig CPVC adapter till CPVC röret. Pensla insidan av kvinnliga montering och på utsidan av röret med CPVC primer. Låt torka några sekunder; det avdunstar snabbt. Tillämpa CPVC lim på insidan av montering och utanför röret. Omedelbart driva montering på röret, twist och hålla i några sekunder. Låt gemensamt torka enligt tillverkarens instruktioner.

• Rengör alla oljor eller skräp från galvaniserade rör trådarna. Linda trådar, i en medsols rörelse med gängtejp 4 gånger.

• Skruva CPVC kvinnliga adaptern på galvaniserat rör trådar för hand. Dra åt gemensamt genom att placera en rörtång på det galvaniserade rör som en back up. Använd en skiftnyckel för att vända kvinnliga adaptern tills det är ordentligt på plats. Testa gemensamt för läckor med luft eller vatten.