mynewspapers.net

Hur du ansluter ett vindkraftverk till en Home Energy låda

Hur du ansluter ett vindkraftverk till en Home Energy låda


För ett vindkraftverk att ge förnybar energi till ditt hem, måste du ansluta det till en förnybar energi (RE) batteri, även kallad en hem energi låda. Det är inte möjligt att direkt utgång turbin vindkraft. Wind turbine stator spänning (12, 24 eller 48 volt) måste matcha batterispänningen. Det finns en standardprocess för att ansluta ett vindkraftverk till ett batteri.

Instruktioner

• Bult likriktaren till en kylfläns i aluminium. Om likriktaren inte är ordentligt ansluten till en kylfläns, kommer att det bränna nästan omedelbart. Kylflänsen garanterar också att likriktaren skall fortsätta sin märkström. Användbara kylare kan räddas från gamla bilmotorer.

• Kabel en avstängning växla mellan turbinen och likriktaren. Välj en växel som kommer kort alla inkommande faser och stoppa turbinblad snabbt. Använd växeln avstängning när att höja och sänka tornet för skydd i extrema vindar och torn eller ledningar problem. Använda tråd som är dimensionerad för den aktuella ditt vindkraftverk genererar.

• Anslut den input brytaren mellan likriktaren och batteribankens. Detta är en kod obligatorisk steg. Ingående brytaren måste vara betydligt större än turbinens högsta möjliga nuvarande. Otherpower.com rekommenderar 50-amp säkring för en 48-volts maskin, 100 ampere för ett 24-volt, och 200 ampere för en 12-volts maskin. Nu kör du likström på två kablarna raka att batteribankens.

• Anslut en domänkontrollant för att förhindra att systemspänning klättring till nivåer som kan skada din utrustning. En 40-amp controller för ett 48-volts system och en 60-amp controller för ett 24-volts system är lämpligt. Styrenheter för ett 12-volts system är knepigt. Om du vill använda en, bör du rådfråga en elektriker.