mynewspapers.net

Hur du ansluter en trådlös mikrofon till en dator

Hur du ansluter en trådlös mikrofon till en dator


Lägga till en trådlös mikrofon till en dator ger operatören rörlighet när du använder presentationsprogram. En trådlös mikrofon gör inspelning anföranden, inspelning instrument, förvandla en dator till en trådlös inspelningsstudio eller med hjälp av röstigenkänning program en praktisk uppgift. Vem som helst kan ansluta en trådlös mikrofon till en dator. Mikrofonen kommer i två delar. En är den trådlös mikrofonen med en inbyggd sändare och den andra är den mottagare som ansluts till datorn. Mottagaren plockar upp de överförda ljud och skickar dem i datorn.

Instruktioner

• Anslut mottagaren till en öppen USB-port på datorn. Om den trådlösa mikrofonsystem är plug-and-play, visas datorn ett litet meddelande bubblan längst ner på skärmen som säger, "ny maskinvara installeras." Om din mikrofon kom med en installations-CD, sätt in och följ instruktionerna som visas på skärmen. Vissa program kräver omstart av datorn. Datorn kommer att berätta slutet av laddar programvaran om det behöver starta om.

• Klicka på "Start"-ikonen. Klicka på "Program", "Tillbehör", "Underhållning" och "Ljudinspelaren". Leta efter en switch på mikrofonen. När programmet Ljudinspelaren öppnas, kontrollera att mikrofon omkopplaren är i läge "On". Vissa modeller har inte en växel. Slå på mottagaren växeln.

• Klicka på den röda knappen på Ljudinspelaren. Börja prata i mikrofonen. Om den gröna platta linjen blir till en våglinje, fungerar mikrofonen korrekt.

• Installera batterierna i trådlös mikrofon och mottagare. Anslut 1/4-tums kontakt till uttaget input inspelning. Hamnen har en mikrofon-ikonen eller röd cirkel runt hamnen. Det är beläget på framsidan eller baksidan av datorn.

• Klicka "Start", "Program", "Tillbehör", "Underhållning" och sedan "Ljudinspelaren". Ljudinspelaren program öppnas. Kontrollera att mikrofonen är på. Slå på mottagaren.

• Klicka på den röda knappen på Ljudinspelaren. Börja prata i mikrofonen. Om den gröna platta linjen blir till en våglinje, fungerar mikrofonen korrekt.