mynewspapers.net

Hur du ansluter en skrivare med Bluetooth

Hur du ansluter en skrivare med Bluetooth


Ansluta datorn till en trådlös skrivare är ett användbart sätt att skriva ut utan besvär av drapering en härva av kablar över ditt kontor, sovrum eller vardagsrumsgolvet. Vissa skrivare har Wi-Fi trådlös nätverksadapter medan andra kan erbjuda Bluetooth trådlös anslutning möjligheter istället. Anslut din dator till en Bluetooth-skrivare med funktionen "Lägg till Bluetooth-enhet i Microsoft Windows.

Instruktioner

• Slå på Bluetooth-skrivaren och vänta några sekunder för alla indikatorer på främre konsolen för att lysa upp.

• Sätt in Bluetooth adapter dongle i en gratis USB-uttag på sidan eller baksidan av datorn. Hoppa över detta steg om din laptop eller notebook PC innehåller en inbyggd Bluetooth transceiver/adapter.

• Tryck på "Windows"-tangenten med Microsoft Windows-ikonen på datorns tangentbord, Välj alternativet "Sök" i baren charm, välj "Inställningar" och skriv "Bluetooth" i sökrutan.

• Klicka på att välja "Lägg till Bluetooth-enhet" i fönstret Sök för att starta skärmen inställningar för PC. Välj Bluetooth-skrivaren i listan Bluetooth-enheter visas i den högra panelen under "Enheter." Om du uppmanas ange Bluetooth parbildningskod i dialogfönstret. Inte alla skrivare kräver en kod, men om din gör hittar du det tryckt på en etikett som fastnat på skrivarens hölje.

• Vänta några sekunder för Windows till par och skapar en anslutning med Bluetooth-skrivaren. Skriva ut en testsida från alla utskrivbara dokument på datorn för att kontrollera det fungerar.