mynewspapers.net

Hur du ansluter en satellitmottagare

Hur du ansluter en satellitmottagare


Satellit TV-tjänsten prenumeranter får sina TV-program från en satellit överföring. Till skillnad från kabel-TV-programmering, som skickas via en fast telefon kabel, skickas satellit-TV via luften. Överföringen är plockas upp av en parabolantenn placerats utom hemmet, avkodas av mottagaren och visas på TV. För att säkerställa att fungera väl din satellit-TV-tjänst, enligt anvisningarna korrekt Anslut satellitmottagaren till din TV.

Instruktioner

• Anslut koaxialkabeln till väguttaget och Anslut den andra änden till uttaget "RF" eller "ANT" på baksidan av din satellitmottagare.

• Anslut komponent kablar eller S-videokablar till "Video Out" och "Ljud ut" eller "S-Video Out" uttag på din satellitmottagare och Anslut de andra ändarna i de "Video i" och "ljud" eller "S-Video In" uttag på din TV. Kablar och uttag är färgkodade. Matcha färgerna på kablarna med färgerna på uttagen.

• Slå på TV: n och satellitmottagaren att testa anslutningen. Du kan behöva vänta flera minuter för satellitmottagaren ladda tillgängliga kanaler. Om TV: n inte fungerar, granska dina anslutningar för att se till att kablarna är anslutna till rätt uttag.