mynewspapers.net

Hur du ansluter en Linksys WPC54G v2 adapter till BT bredband

Hur du ansluter en Linksys WPC54G v2 adapter till BT bredband


Linksys WPC54G v2 adapter är en CardBus-enhet som ger din bärbara dator möjligheten att ansluta till en trådlös Internet källa. Adaptern kan du interagera med bredband navet som tillhandahålls av BT bredband så din bärbara dator kan surfa på webben utan att använda en Ethernet-kabel. Ansluta din bärbara dator till BT bredband med Linksys adapter krävs bara installera den adapter programvara och välja några alternativ i menyn skärmen.

Instruktioner

• Sätt in Linksys WPC54G v2 adapter installations-CD i datorns skivenhet. Klicka på "Nästa" och välj det språk du vill använda nedrullningsbara menyn språk.

• Välj "Nästa" och klicka på knappen "Klicka här för att starta". Välj "Nästa" för att installera den WPC54G v2 föraren mjukvaran. Vänta på den "Ansluta kortet" skärmen som visas.

• Lämna fönstret Linksys software öppen. Placera WPC54G v2 adapter framför den öppna CardBus slot på sidan av din laptop. Se till slutet med pin connector är vänt in i din bärbara dator och skjut in adaptern i din bärbara dator tills den klickar på plats.

• Gå tillbaka till fönstret Linksys programvara och klicka på "Nästa". Klicka på alternativet "Tillgängliga trådlösa nätverk".

• Välj "Uppdatera" att få upp en lista över tillgängliga nätverk. Klicka på alternativet för din BT Broadband hubb och välj "Anslut".

• Skriv lösenordet för ditt hemnätverk om du redan har ett lösenord Ställ in. Klicka på "Anslut till nätverk" för att använda Linksys WPC54G v2 adapter för att ansluta till BT Broadband hubben.