mynewspapers.net

Hur du ansluter en Korg Triton Le till en PCKorg Triton LE kan anslutas till datorn med USB så att du kan överföra filer. Triton LE kommer med två USB-portar, alla med sin egen funktion. Första USB-porten är ansvarig för att skicka ljud till en extern CD-brännare, medan de andra handtag överföra filer till din dator. Om du inte har försökt att koppla in din Triton LE till datorn innan, bli inte frustrerad. Med rätt instruktioner, kan det göras ca två eller tre minuter.

Instruktioner

• Anslut ena änden av USB-kabeln till "USB-B-porten i Triton len. USB-portarna ligger back-gränssnitt för tangentbordet.

• Anslut den andra änden av USB-kabeln till en öppen USB-port på din dator eller laptop. Använda en port som inte har några andra drivrutiner installerat på den, så kan du förhindra risken att orsaka en IRQ-konflikt.

• Gå till "Start", "Min dator", och välj den enhet som heter "Triton LE" genom att dubbelklicka på den. Detta öppnar enheten i Windows, så att du kan kopiera och klistra in filer mellan tangentbordet och datorn.