mynewspapers.net

Hur du ansluter en katt 3 tråd till ett telefonjackKategori 3 ledningar har använts för telefonledningarna i år. Om du har begränsade medel för projektet telefon, är det mycket billigare än Cat 5 kabel. Wiring ett telefonjack med Cat 3 tråd är inte svårt.

Instruktioner

• Ta bort telefon jack locket. Några är kopplade med fästskruvar som kräver en skruvmejsel och vissa har ett enkelt behålla kick du kan koppla bort med handen.

• Band de senaste två inches av yttre tråd slida eller jacka av katt 3 med en wire strippa. Klipp inte Jackorna av inre trådarna.

• Matcha färgerna i Cat 3 ledningar till likadana färger inne i telefonjacket. Den gamla standarden färg är grön, röd, svart och gul. Vissa nyare uttagen kan ha färgerna från Cat 5 kabel inuti: vit med blå hashes går med grön tråd, blå med vita hashes går med röd, vit med orange hashes går med svart och orange med vit hashes går med gula.

• Fäst trådarna till motsvarande platser på montering blocket. Vissa block har press-in platser för kablarna; andra har fästskruvar. Om det finns en fästskruv, skär en tum från slutet av Jackorna av inre trådarna med wire strippa. Lämna lite synlig färg innan den återstående yttre manteln. Klipp inte ledningarna själva.

• Placera locket tillbaka på telefonjacket och fäst den på plats med skruvar eller snaps.