mynewspapers.net

Hur du ansluter en Karaoke System

Hur du ansluter en Karaoke System


Det finns en anledning till karaoke är en av de mest populära aktiviteterna runt: det är extremt kul. Och med tillkomsten av bärbara karaoke systemet, inte längre är det bara tillgänglig i lokala barer och restauranger. Nu kan du få dina egna karaoke fest med vänner och familj i bekvämligheten av ditt eget hem. Den enda svåra biten är att veta exakt hur du koppla in de olika komponenterna i karaoke systemet. Lyckligtvis, det är en enkel process.

Instruktioner

• Anslut-kablar till karaoke systemet genom att koppla dem till i "linje ut" kontakten. Anslut dessa kablar till TV: n genom att koppla det till den ingång som säger "line in".

• Anslut karaoke systemet till din mixer. För att göra detta, Använd A-kablar som kommer med systemet. Specifika system du använder kan kablarna kan behöva anslutas till olika ingångar, men i de flesta fall kommer det finnas en indikator på mixern informerar dig om att koppla in den till.

• Anslut din mikrofoner till din mixer. Det blir en symbol eller ett ord om mixern informerar dig om vilken kanal att koppla in mikrofoner i.

• Anslut blandaren till högtalarna. Detta kommer att ge ljudet för karaoke systemet så kontrollera att högtalarna är placerade i ett idealiskt område. Använda en annan A / V-kabel för att koppla en utgång från mixern till en ingång på högtalarna.

• Anslut din karaoke system till en närliggande strömkälla. Aktivera systemet och följ anvisningarna på skärmen för att välja rätt låten som kommer att sjungas.