mynewspapers.net

Hur du ansluter en iPod till en LCD-projektor

Hur du ansluter en iPod till en LCD-projektor


Ansluta din iPod till en LCD-projektor kan du Visa din iPod video på en mycket större skärm. Istället för att se dem på iPod tre tums skärm, kan du njuta av dem på skärmar så stora som 100 tum. Medan den typiska sättet att ansluta en iPod till en projektor är att köpa en iPod A / V-kabel, ett billigare alternativ är att köpa en standard RCA sammansatt till 1/8 tum minikontakt kabel. Dessa kablar fungerar precis som iPod A / V kabel och finns för mycket billigare. LCD-projektor måste ha kompositvideo ingångar, som de flesta gör, men se till att kolla din projektor innan du fortsätter.

Instruktioner

• Stäng av din iPod och projektorn.

• Anslut den 1/8 tum minikontakt ändan av kabeln till hörlursuttaget på din iPod.

• Plug i RCA-kontakten avslutas till kompositvideo ingångar på din projektor. Detta är den bara knepigt delen av processen. Anslut den röda kabeln till den gula ingången på din projektor. Koppla den gula kabeln till den vita ingången och den vita kabeln in i den röda ingången.

• Slå på projektorn och vänta på att helt driva upp. Slå på din iPod.

• Använda klicka på hjulet på din iPod eller pekskärmen om du använder en iPhone eller iPod touch, välj "Videos" från huvudmenyn. Rulla ner och välj "Inställningar" och välj sedan "TV Out." Ändra inställningen "TV Out" på "On".

• Använd din projektor fjärrkontroll eller Kontrollpanelen för att växla till din komposit ingång. Du bör se din iPod-skärmen visas via projektorn. Välj en video på iPod och njuta av att se det genom din LCD-projektor.