mynewspapers.net

Hur du ansluter en HP Laserjet 3100-skrivare till en USB-Port

Hur du ansluter en HP Laserjet 3100-skrivare till en USB-Port


Även om Hewlett-Packard Laserjet 3100 skrivaren kan anslutas till datorn via en trådlös anslutning eller via en IP-adress, kan du också ansluta skrivaren direkt till datorn med en skrivare till USB-adapter. USB-anslutningen är perfekt om du är den enda person som använder skrivaren, eftersom det inte kräver ytterligare konfigurering på grund av dess plug-and-play-installation. En gång kopplet, kan HP skrivaren placeras i Aktivitetsfältet av din Windows-PC, eller i avsnittet och Fax i Macintosh-datorns systeminställningar.

Instruktioner

• Stäng av datorn och Anslut skrivaren-till-USB-kabeln till den parallella porten på baksidan av skrivaren. Driva metall klippen i sidorna av parallellkabeln tills de klickar, vilket innebär att de är ordentligt fastsatta.

• Plug USB-änden av kabeln i USB porten på datorn, och Anslut strömkabeln till power port ligger på baksidan av skrivaren. Anslut den andra änden av strömkabeln till ett eluttag.

• Tryck på "Power"-knappen på din dator för att slå på datorn och infoga HP 3100 driver installations-CD i den optiska enheten.

• Vänta för datorn att automatiskt identifiera programvaran och klicka på "Nästa" i installationsguiden att börja installationsprocessen. På en Macintosh-dator, dubbelklicka på CD-ikonen på skrivbordet, dubbelklicka på ikonen "HP 3100 Installer" och följ den på skärmen instruktioner att installera drivrutinerna.